Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

BETinception Προγνωστικά Τσάμπιονς λιγκ 1η αγωνιστική

Καλησπέρα σε όλους,Σε αυτό το blog κάνουμε μια προσπάθεια να δίνουμε προγνωστικά,νέα και συμβουλές στους φίλους του στοιχήματος.Σήμερα ξεκινάει το champions league και είναι μια άκρως στοιχηματική μέρα.Ας μεν χρονοτριβούμε λοιπόν και ας περάσουμε να δούμε πως βλέπει το Βetinception τα σημερινά παιχνίδια.



  • Ντόρτμουντ-Αγιαξ: Πρόταση 1. Δύο στα δύο έχει στην έδρα της η γερμανική ομάδα φέτος και γενικότερα είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από τον Άγιαξ.Οι Ολλανδοί νίκησαν δύσκολα το Σ/Κ και θα περάσουν ένα δύσκολο βράδυ στο Βεστφάλεν.
  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Πόρτο: Πρόταση 2. Καθόλου καλά αποτελέσματα δεν έχουν οι Κροάτες στο champions league καθώς μετράνε 8 ήττες στα τελευταία 9 παιχνίδια εν αντιθέσει με την κροατική λίγκα που είναι το απόλυτο αφεντικό. Η Πόρτο έχει 2 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ωστόσο θα έχει ενδιαφέρον η φετινή της χρονιά μετά την αποχώρηση του Χουλκ.Σαφώς πιο ποιοτικοί οι Πορτογάλοι κάτι που μας κάνει να γέρνουμε προς το διπλό.
  • Ολυμπιακός-Σάλκε: Πρόταση GG. Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες είναι το στοίχημα μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς η δύναμη τους είναι η επιθετική τους γραμμή.Από την άλλη παρουσιάζουν προβλήματα στην άμυνα.Περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι.Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών οι 2 ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου